A Magyar Sí Szövetség idén is megrendezte a Magyar Biatlon Kispuskás Országos Bajnokságát, amelyre az Osrblie Biatlon Centrumban került sor. Ez már a második alkalom, hogy ezen a helyszínen tarthattunk versenyt, és külön köszönet illeti a szlovák partnereinket a közreműködésükért. Az esemény helyszíne nem csupán a versenyzők számára biztosított kiváló körülményeket, hanem a látogatóknak is lenyűgöző látványt nyújtott. A modern létesítmény ideális környezetet teremtett a bajnoksághoz.

A kétnapos verseny során két számban mérhették össze tudásukat a résztvevők: szombaton a sprint versenyszámban, míg vasárnap a tömegrajtos futamban. Mindkét versenyben kispuskás biatlonisták álltak rajthoz, akik nagy kitartással és elszántsággal küzdöttek meg az érmekért.

A Magyar Sí Szövetség számára kiemelten fontos, hogy az ilyen események sírolleren, kerüljenek megrendezésre, hiszen ez áll a legközelebb a havas biatlonhoz. Éppen ezért esett a választás az Osrblie Biatlon Centrumra, amely tökéletes helyszínnek bizonyult versenyzőinknek, hogy a legjobb formájukat hozva mérhessék össze tudásukat.

A verseny idején az időjárás kellemes volt, de a hőmérséklet egy kicsit magasabb volt az ideálisnál, ami nehezítette a versenyzők dolgát.

Szerző: Szőcs Emőke

Az eredmények itt elérhetők.

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.